Over Nathalie


Ik ben een beeldend kunstenaar, opleider, gedragswetenschapper, mentor en moeder van twee tieners, gevestigd in Nederland. Gepassioneerd om je thuis te laten voelen in creativiteit, je lichaam & geest en in je huis.


Ik breng licht, schoonheid, gemoedsrust en kleur in je leven door mijn kunst en creatieve educatie.


Mijn kunst brengt je in een flow en zachtheid. Het kan voelen als een zacht briesje dat je huis binnenkomt. De plek die veilig en warm moet aanvoelen en een persoonlijk rustpunt na een volle dag.
De cursussen en begeleiding zijn er voor jou om je te helpen om je hart en intuïtie te volgen in de manier waarop je creatief creëert en leeft en om rust te vinden. 

Ik begeleid vrouwen, zoals jij, die merken dat ze het leven anders willen leven. Bewuster en in contact met jezelf en je eigen unieke licht en kracht. Vertragen en (her)ontdekken wie je werkelijk bent. Rust vinden en nieuwe energie opdoen in een leven dat druk en hectisch voelt.

Over N Bonte Studio


De schilderijen en illustraties


Ik ben altijd creatief geweest en heb mij veel in kunst verdiept. Ik heb de kans gehad om van een aantal kundige kunstprofessionals te leren via opleidingen, cursussen, mentoring en workshops voornamelijk gericht op schilderen, illustreren en surface pattern design. 

Mijn inspiratie komt van de kleuren, geur en beweging van de natuur en ik gebruik muziek om de flow te vinden op hout en doek. De schilderijen zijn een combinatie van abstracte en realistische beelden gemaakt met acrylverf. Geïnspireerd door de natuur, ontstaan vanuit emoties en intuïtie. Resulterend in schilderijen en tekeningen die je de mogelijkheid geven de betekenis te interpreteren in relatie tot je eigen ervaringen en emoties.

Als creatieveling schilder ik voornamelijk met acrylverf. Ik teken en creëer echter ook graag met mediums als aquarel, potlood, pennen en (acryl)gouache. Ik kies ervoor om materialen van hoge kwaliteit te gebruiken (ondergronden, acrylverf, etc) bij het maken, zodat je er lang van kan genieten.


TE ZIEN IN
(producten van)De cursussen en 1-op-1 begeleiding


Als je met mij werkt krijg je begeleiding vanuit al mijn kennis en ervaring. Een mooie belevenis waarin je creatief bent, bewust en in contact met jezelf en je omgeving en jezelf koestert. De natuur zal tevens een belangrijk onderdeel van dit alles zijn.

Het is mijn passie om mensen, vooral vrouwen, te helpen creatief te zijn en om te rusten en op te laden. Om te leven vanuit je hart en intuïtie.

In het educatieve aanbod combineer ik al mijn kennis en ervaring. Kunst en creativiteit vanuit mijn jaren als beeldend kunstenaar en mijn ervaring van 20+ jaar werken in de (geestelijke) gezondheidszorg /hulpverlening en het onderwijs als o.a. gedragswetenschapper en orthopedagoog. Ik ben gekwalificeerd om kinderen, jongeren en volwassenen te begeleiden, te helpen en te coachen.


Ik heb vele kunstgerichte cursussen, workshops en mentoring gevolgd  en Art based learning van ArtEZ University of the Arts (Hogeschool voor de kunsten) afgerond.  

Daarnaast ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in de Sociale en gedragswetenschappen, (ortho)pedagogische wetenschappen, gezinspedagogiek met extra studieonderdelen in psychologie en ben lid van de noodzakelijke beroepsvereniging NVO.

Ook breng ik alles mee wat ik weet als gecertificeerde yogadocent en yoga nidra facilitator.


Ik werk zowel met individuele mensen als met groepen en bedrijven.


Eerdere samenwerking

Aangesloten bij