Online cursus

Het pad van creativiteit, natuur en rust 

een online cursus


Laten we het wonderlijke pad van creativiteit en natuur bewandelen.
Het zal je helpen om te creëren vanuit je hart en intuïtie zonder enige druk.
Je zult manieren ontdekken om uit te rusten, te ontspannen en te herstellen.
Verken manieren om je opnieuw te verbinden met jezelf, je creativiteit en de natuur.


4 weken lang creativiteit, natuur en rust


In deze online cursus krijg je (creatieve) oefeningen, ga je de natuur in en verken je manieren om vanuit je hart en intuïtie te leven en te creatief te zijn. Tevens ontdekt je manieren die je helpen uit te rusten en te herstellen.


Creatieve oefeningen
verschillende thema's en materialen, zoals schilderen, tekenen, collage etc.


De natuur in gaan
Om te wandelen of om oefeningen te doen


Extra
andere benaderingen en bronnen
bijvoorbeeld schrijven, ademhaling, visualisatie (zoals yoga nidra)


Schrijf je hieronder in om als eerste te horen wanneer je je kan inschrijvenOp momenten is het lastig te zien en voelen wat je precies wil. Het leven voelt vol.....

er gebeurt veel of je hebt om een andere reden minder aandacht kunnen besteden aan je innerlijke wensen. Je weet even niet meer waar je heen wil en wat je nodig hebt. Of wat je denkt en doet ook echt iets is dat bij jouw past.

Dit kan maken dat je je onrustig voelt of een vol hoofd hebt. Het kan op allerlei manieren boven komen. 


Jouw creativiteit.....


...is minder dan je gewend bent en / of je weet niet goed wat je wil maken.


Je wilt creativiteit verkennen die uit je hart en intuïtie komt.


Of creativiteit gebruiken om rust te vinden en je ontspannen te voelen.


In deze online cursus....


...herontdek je jouw innerlijke wensen, ga je jouw creativiteit verkennen en ervaar je wat de natuur voor jou kan doen.


De cursus zit vol met creatieve oefeningen, inspiratie, natuur en manieren om contact te maken met je hart en intuïtie. 


Gun jezelf creativiteit, inspiratie en rust. Doe mee als je klaar bent voor een nieuwe stap op je pad.


Inbegrepen in de cursus:


Oefeningen om je te helpen creatief bezig te zijn, de natuur in te gaan en vanuit je hart te leven. Manieren te ontdekken om je te helpen rusten, kalm te zijn en te herstellen. Je krijgt video, tekst, audio en beeldmateriaal.


Lessen met creatieve aanwijzingen en oefeningen om de creativiteit te verkennen, die uit je eigen hart en intuïtie komt en om je te helpen je innerlijke sprankeling te vinden.


Audio, podcast-stijl, zodat je naar een deel van de informatie kunt luisteren.
De 4 weken van de cursus


Het pad brengt je diep
naar vrijheid en creatie
een portret van jou
-Nathalie-


Schrijf je hieronder in om als eerste horen wanneer de inschrijvingen openen

-----------
Beschikbaar in Nederlands en Engels

Lees ook even de veel gestelde vragen hieronder voordat je je aanmeldt.


Ben je wel geinteresseerd in de cursus, maar wil je liever individuele begeleiding er bij, dan kan dat.
Neem hier een kijkje bij de individuele begeleiding.

“Het is zo rustgevend als je met Nathalie aan tafel zit. Ik word kalm als ik binnenkom en voel me veilig om mijn verhaal te doen. Samen hebben we gekeken naar wat er nodig was. Heel prettig hoeveel ruimte ze me gaf om te zijn wie ik ben."


Maria (locatiemanager van een basisschool)


”Mooie nidra en een plezierige stem” 


A. B,


”Ik ben blij dat ik me door Nathalie heb laten begeleiden, zodat ik kon ontdekken en ervaren wat me gelukkig maakt en weer wat rust kon vinden."


Renate (1:1 begeleiding)


Veel gestelde vragen


Wanneer vindt de cursus plaats?
Schrijf je hieronder in om als eerste te horen wanneer de inschrijvingen openen 

Ik heb geen ervaring met creativiteit, mindfulness, yoga nidra, of andere dingen die genoemd worden. Is dit dan wel voor mij?
Ja! De cursus is zo opgebouwd dat je heel laagdrempelig kennis maakt met alle onderdelen.
We beginnen bijvoorbeeld met kleine ademhalingsoefeningen en wandelingen in de natuur. Telkens zal er iets bij komen, zodat je kan wennen en ontdekken wat jij prettig vindt.
De yoga nidra's komen daarom ook pas later aan bod in de cursus. Ik geef je uitleg over wat een nidra precies is en doet. En we starten met een korte nidra om te wennen.
Je hebt geen materialen nodig voor de creatieve oefeningen. Er is een materialenlijst met diverse suggesties, maar je kan ook gewoon je potlood en pen gebruiken.
Sommige creatieve oefeningen kan je ook op een andere manier insteken, bijvoorbeeld door te werken met klei in plaats van verf of het schrijven van een verhaal. Deze suggesties noem ik bij de oefeningen.
Mocht je specifieke vragen hebben, voel je dan vooral vrij te mailen naar contact @ nbontestudio.nl


Wat kost de online cursus?
De reguliere prijs is 95 euro.


Kan ik tussentijds stoppen en mijn geld terugkrijgen?
Helaas niet, Je koopt de volledige online cursus van 4 weken. Omdat het een online cursus is, zijn er geen terugbetalingen mogelijk.

Lees de informatie op deze pagina om te zien of de cursus bij je past. Als je vragen hebt over de cursus, kun je het contactformulier gebruiken om ze te stellen voordat je koopt. Restitutie is alleen mogelijk tot twee weken voor aanvang van de online cursus.


Is dit traject ook voor kinderen of jongeren?

De cursus is gemaakt voor volwassenen vanaf 18 jaar. Hoewel je de creatieve oefeningen met kinderen zou kunnen doen, raad ik aan dit met een volwassene erbij te doen.

De gebruikte methodes, mijn deskundigheid en disclaimer

De creatieve oefeningen zijn gemaakt om je creatief aan de slag te laten gaan. Te vinden wat bij jou past en waar je blij van wordt. Te onderzoeken hoe jij rust kan vinden in creativiteit. Het is dus geen technische teken/schilder/...etc cursus. Hoewel ik zelf voornamelijk schilder, zal er zeker ook aandacht zijn voor andere creatieve activiteiten.


Ik ben afgestuurd aan de Universiteit van Leiden in de Pedagogische Wetenschappen met extra vakken vanuit psychologie (en aangesloten bij de nodige beroepsvereniging NVO) en ben daarom bevoegd om kinderen, jongeren en volwassenen te begeleiden, helpen en coachen.

Dit programma is echter geen therapie en kan dit ook niet vervangen. Op dit moment geef ik ook geen behandeling of therapie meer. Hiervoor wil ik je graag verwijzen naar mijn collega's die dit nog wel aanbieden of huisarts om samen in gesprek te gaan over wat de meest passende professionele ondersteuning is voor jou.


In het programma wordt gebruikt gemaakt van elementen uit de mindfulness, maar het is geen volledig 8 weekse mindfulness programma.


De yoga nidra's zijn door mijzelf gemaakt. Ik ben een officieel gecertificeerd yoga lerares en yoga nidra facilitator (Yoga Alliance).


Kan ik de begeleiding met meerdere mensen doen of als workshop voor mijn bedrijf?

Je koopt toegang voor één persoon.
Als je het met een vriend of familielid wilt doen, kunnen ze de online cursus voor zichzelf kopen.

Als je mijn lessen wilt gebruiken voor je team, neem dan contact met mij op. Afhankelijk van wat je precies wilt kan ik andere mogelijkheden bieden zoals een workshop. Hierover denk ik graag met je mee. 

Gebruik het contactformulier hier of stuur een mail met wat informatie over de groep/ het bedrijf en wat je zelf in gedachte hebt naar contact @ nbontestudio.nl


Samenwerken


Ik denk dat het belangrijk is om je in je kracht te zetten. Jij bent immers de expert van jouw leven. Jij voelt het beste aan wat bij je past, waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt.

Daarbij maakt het niet uit of je rust- en herstelmomenten zoekt of meer vanuit je hart en intuïtie wilt leven en creëren.


Daarom loop ik naast je. Ik begeleid je in het proces om uit te vinden wat je nodig hebt, om te komen waar je wilt zijn.


Hiervoor gebruik ik mijn kennis en ervaring als kunstenaar, van 20+ jaar in de (geestelijke) gezondheidszorg/hulpverlening en het onderwijs en als yoga & yoga nidra begeleider.


Om meer over mij te weten te komen, klik hier.