DOE MEE MET DE CURSUSSEN EN INDIVIDUELE BEGELEIDING

Laten we manieren verkennen om creatief te zijn, uit te rusten en plezier te vinden

Verken manieren om tot rust te komen en weer op te laden. Om te creëren vanuit jouw hart en intuïtie.
Maak weer connectie met jezelf, jouw creativiteit en de natuur.

Laat het sprankelen

Een reeks kleine online cursussen om je te helpen tot rust te komen en te herstellen. Het is ook een plek om je behoeften, verlangens en dromen te herontdekken.

Gevuld met manieren om creativiteit, natuur en mindful leven te gebruiken om te ontspannen en op te laden.

Kleine behapbare minicursussen zodat je niet overweldigd wordt door al het cursusmateriaal.

Het is hier om je te ondersteunen om prioriteit te geven aan jezelf en je selfcare, wat klein kan beginnen met beperkte tijd.

1-op-1 begeleiding


"De reis naar duidelijkheid"

Een traject van 2 maanden met individuele gesprekken en wekelijkse email check-ins.

De natuur, creatieve oefeningen en andere aanvullingen zoals schrijven, bewust leven, ademhaling en yoga nidra.


Allemaal afgestemd op jou om manieren te verkennen om tot rust te komen, te herstellen of teherstellen ofte creëren vanuit jouw hart en intuïtie.

Kom (her)ontdekken wat bij jou past, om met een glimlach op je gezicht en energie in het leven te kunnen staan.

Een reis in een kunstwerk


In de workshop ervaar je een unieke andere manier om naar kunst te kijken. Niet om te leren over kunst, maar te leren van kunst.
Gewoon omdat het leuk is om eens anders door het museum te lopen. Of je gebruikt het voor het beantwoorden van een persoonlijke of zakelijk vraag. De workshop is gebaseerd op de art based learning methode dat het creatieve denken stimuleert.


Tijdens de workshop ga je werken met een persoonlijke, creatieve of werkgerelateerde vraag. Dit doen we op een plek waar we kunst tot onze beschikking hebben, meestal zal dit in het museum zijn. Ik begeleid je in het museum in 4 stappen, waarvan je twee keer aan de slag gaat met "jouw" museumstuk. Het kan je onverwachte inzichten geven (zowel persoonlijk of zakelijk) of nieuwe ideeën en inspiratie opleveren voor je volgende creatieve project.


Een workshop die geschikt is voor iedereen die kunst op een andere manier wil bekijken. Alleen, samen, in een groep of met je bedrijf of school.Voor bedrijven, teams en groepen, klik hier

Hallo, ik ben Nathalie


Als je met mij werkt krijg je:


  • Professionele ondersteuning en begeleiding
    Ik ben een beeldend kunstenaar, gecertificeerd yoga (nidra) leraar en een Masters opgeleide (familie) therapeut, gedragswetenschapper en schoolpsycholoog die talloze cliënten heeft geholpen hun creativiteit & essentie te verkennen en hen te helpen hun sterke punten te herontdekken.


  • Respect en veiligheid
    Ik ondersteun je op een zachte, vriendelijke en accepterende manier. Ik weet dat het belangrijk is je veilig genoeg te voelen om je verhaal te vertellen, je vrij te voelen om je te uiten en naar jezelf te luisteren. Dit zal je helpen om uit te proberen, te ontdekken en te groeien.


  • Een holistische benadering
    We zijn niet alleen een lichaam, hoofd of hart. We zijn een geheel. Door mindful leven, creativiteit en kunst te combineren en de natuur in te gaan, stellen we onszelf in staat manieren te ontdekken om voor ons hele wezen te zorgen.

Op zoek naar schilderijen of de giftshop?


In de winkel vind je creatieve producten en cadeaus om je selfcare traject te ondersteunen.

Originele schilderijen


Haal schilderijen in huis om je persoonlijke oase te creëren waar je kunt herstellen, ontspannen en helemaal jezelf kunt zijn.

Kunst reproductie (giclee)


Laten we wat natuur in huis halen. Bloemen kunnen zacht of prachtig sterk zijn. Kies de fine art print die je hart doet zingen.

Ontdek de cadeauwinkel

Kaarten, kleine prints, selfcare sets en meer ontworpen om u te helpen ontspannen en een oase van rust in je huis te creëren. Of geef het cadeau aan een dierbare.