Cursussen

Verken manieren om tot rust te komen en weer op te laden. Om te creëren vanuit jouw hart en intuïtie. Maak weer connectie met jezelf, jouw creativiteit en de natuur.

Het pad van creativiteit, natuur en rust

Een online cursus 


Een online cursus gevuld met creatieve oefeningen, natuur en manieren om contact te maken met je hart en intuïtie. Herontdek je innerlijke wensen, verken je creativiteit en ervaar wat de natuur kan doen. Ontdek manieren om tot rust te komen en te herstellen.


Creatieve oefeningen, inspiratie, de natuur in gaan en andere aanvullingen zoals journaling


Ga aan de slag wanneer het jou uitkomt, plan je eigen tijd in en werk vanuit huis in deze online cursus.Art based learning workshop

Binnenkort nieuwe data beschikbaar

Wil je dit met je partner, vrienden of team doen? Neem hier contact met me op om een datum in te plannen.


In deze workshop ga je aan de slag met Art based learning. 
Hierbij wordt kunst gebruikt voor het stimuleren van het creatieve denken, creativiteitsontwikkeling, artistiek onderzoek en persoonsvorming. Je ervaart dat kunst voor en van iedereen is. 

Je gaat werken met een persoonlijke (creatieve) vraag. Dit doen we op een plek waar we kunst tot onze beschikking hebben, meestal zal dit in het museum zijn. Met wat je ervaren en gevonden hebt, ga je vervolgens creatief aan de slag.


Schrijf je hieronder in om als eerste te horen wanneer de nieuwe startdata beschikbaar zijn.

1-op-1 begeleiding


"De reis naar duidelijkheid"

Een traject van 2 maanden met individuele gesprekken en wekelijkse email check-ins.

De natuur, creatieve oefeningen en andere aanvullingen zoals schrijven, bewust leven, ademhaling en yoga nidra.


Allemaal afgestemd op jou, prachtige vrouw met een vol leven. 
Wat jou past om rust te vinden en op te laden. En om te leven en creatief te zijn vanuit het hart. 


Groepen en bedrijven

Wil je graag met mij werken, maar dan met een groep of je bedrijf. Dan kan dat. Neem een kijkje bij de beschrijving van het (1 op 1) aanbod om te zien of wat ik doe bij jullie past. Mail mij daarna op contact @ nbontestudio.nl of via het contactformulier. Beschrijf om wat voor groep het gaat en wat je zelf in gedachte hebt om te doen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op

Het is zo rustgevend als je met Nathalie aan tafel zit. Ik word kalm als ik binnenkom en voel me veilig om mijn verhaal te doen. Samen hebben we gekeken naar wat er nodig was. Heel prettig hoeveel ruimte ze me gaf om te zijn wie ik ben."


Maria


”Mooie nidra en een plezierige stem 


A. B,


”Ik ben blij dat ik me door Nathalie heb laten begeleiden, zodat ik kon ontdekken en ervaren wat me gelukkig maakt en weer wat rust kon vinden."


Renate

Samenwerken


Ik denk dat het belangrijk is om je in je kracht te zetten. Jij bent immers de expert van jouw leven. Jij voelt het beste aan wat bij je past, waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt.

Daarbij maakt het niet uit of je meer vanuit je hart en intuïtie wilt leven en creatief creëren of rust- en herstelmomenten zoekt.


Daarom loop ik naast je. Ik begeleid je in het proces om uit te vinden wat je nodig hebt, om te komen waar je wilt zijn.


Hiervoor gebruik ik mijn kennis en ervaring als beeldend kunstenaar, van 20+ jaar in de (geestelijke) gezondheidszorg/hulpverlening en het onderwijs en als yoga & yoga nidra begeleider.


Om meer over mij te weten te komen, klik hier.