Omarm de Magie van de Zomer


De zomer is een perfecte gelegenheid voor selfcare en koestering. Neem de tijd om jezelf te omringen met dat wat je gelukkig maakt. Ik hoop dat je een moment voor jezelf neemt, of je nu geniet van de levendigheid van de zomer, de rust van de vakantie of uitkijkt naar de seizoenswisseling. Laat de zomervrijheid je inspireren om te ontspannen, te creëren en te genieten van de kleine momenten die het leven zo speciaal maken.

Omarm de Magie van de Zomer

Ontdek de magie van de zomer en koester de liefdevolle zorg die je jezelf kunt geven.

door Nathalie Bonte [N Bonte Studio]

 

Stel je voor: je zit op een mooie zomerdag buiten, omgeven door prachtige natuur. De zon schijnt op je huid en een zacht briesje verfrist je. Een schetsboek open om de kleuren en vormen van de omgeving vast te leggen. Dan blader je naar het notitieboek gedeelte waar je je gedachten, dromen en inspiratie kan opschrijven. Een plek om te reflecteren en tot rust te komen.
Aan het eind van deze zomerdag als extra ontspanning en verwennerij ga je uitgebreid in bad en dompel je jezelf onder in subtiele geuren van een heerlijke natuurlijke zeep en creëer je een oase van rust in je avond.


Hier in Nederland zijn de zomerse dagen aangebroken. Heerlijke zonnige periodes, lange lichte dagen, de natuur in bloei. De geur als je ’s avonds nog even in de tuin bent of een wandeling maakt is hemels. Dit is mijn seizoen. Het voelt vrij, ontspannen en zacht. Het geeft extra ruimte om even niets te doen, vaker naar het strand te gaan, nog even ergens buiten te gaan zitten met een goed boek, een schetsboek of notitieboek.


Wat maakt de zomer voor jou bijzonder? Is het de drukte van de kinderen die thuis zijn, de ontspannen rust op het werk, het vooruitzicht van een reis of kijk je stiekem al uit naar de herfstdagen? Iedereen heeft zijn eigen beleving van dit seizoen, en het is zo fijn om te kunnen ontdekken wat jou gelukkig maakt tijdens deze zonnige periode.


Ik hoop dat je even een moment voor jezelf neemt, of je nu geniet van de levendigheid van de zomer, de rust van de vakantie of uitkijkt naar de verandering van het seizoen. Laat de zomerse vrijheid je inspireren om te ontspannen, te creëren en te genieten van de kleine momenten die het leven zo bijzonder maken.


De zomer is een perfecte gelegenheid om jezelf te verwennen en te koesteren. Neem de tijd om jezelf te omringen met dat wat jou blij maakt.Weet je niet hoe te beginnen?

De selfcare pakketten zijn zo samengesteld dat jij jezelf de liefdevolle aandacht en zorg kan geven die je verdient.

Of geef het aan iemand cadeau.


Of ga hier naar de shop

Hallo, ik ben Nathalie Bonte

Halverwege de 30 besloot ik een pad te bewandelen om meer rust en ontspanning te vinden. Ik ging vaker wandelen in de natuur, luisterde naar mijn creatieve kant en begon weer te schilderen en tekenen. Mijn favoriete momenten zijn als ik mijn kwast kan laten bewegen op de klanken en het ritme van de muziek, die altijd op de achtergrond aanstaat, terwijl ik intuïtief creëert met verf.

Inmiddels zijn creativiteit, mindful living en de natuur de basis van mijn creatieve bedrijf geworden waarin ik haar kunst, (creatieve) cursussen en 1:1 begeleiding inzet om selfcare en welbevinden te vergroten. Na meer dan 20 jaar gewerkt te hebben als gedragswetenschapper en orthopedagoog weet zij namelijk hoe lastig en belangrijk het kan zijn niet alleen anderen te helpen, maar ook goed voor jezelf te zorgen en je eigen wensen te volgen. Als een kunstenares, begeleidster en opleidster ben ik hier om jou te helpen je creativiteit, welzijn en selfcare te vergroten.


Laat je inspireren om uit te rusten, te creëren en jezelf te zijn. Je bent het waard!


ORIGINELE KUNST


Ontdek mijn creatieve producten, zoals schilderijen, prints, kaarten en selfcare sets, om een heerlijke plek te creëren waar je jezelf kunt zijn en kunt ontspannen.

CURSUSSEN & WORKSHOPS

Verken en ontdek mindful en creatieve manieren om tot rust te komen, plezier te vinden en creatief te zijn. Zoals Laat het sprankelen of Een reis in een kunstwerk.

1:1 BEGELEIDING


De reis naar helderheid
2 maanden individuele begeleiding om manieren te verkennen om te rusten, te herstellen of te creëren vanuit je hart en intuïtie.