Recentste Blog

Begin manieren te ontdekken om meer rust te vinden, creatiever en mindful te leven, op een voor jou passende wijze.

Hallo, ik ben Nathalie Bonte

Halverwege de 30 besloot ik een pad te bewandelen om meer rust en ontspanning te vinden. Ik ging vaker wandelen in de natuur, luisterde naar mijn creatieve kant en begon weer te schilderen en tekenen. Mijn favoriete momenten zijn als ik mijn kwast kan laten bewegen op de klanken en het ritme van de muziek, die altijd op de achtergrond aanstaat, terwijl ik intuïtief creëert met verf.

Inmiddels zijn creativiteit, mindful living en de natuur de basis van mijn creatieve bedrijf geworden waarin ik haar kunst, (creatieve) cursussen en 1:1 begeleiding inzet om selfcare en welbevinden te vergroten. Na meer dan 20 jaar gewerkt te hebben als gedragswetenschapper en orthopedagoog weet zij namelijk hoe lastig en belangrijk het kan zijn niet alleen anderen te helpen, maar ook  goed voor jezelf te zorgen en je eigen wensen te volgen. Als een kunstenares, begeleidster en opleidster ben ik hier om jou te helpen je creativiteit, welzijn en selfcare te vergroten.


Laat je inspireren om uit te rusten, te creëren en jezelf te zijn. Je bent het waard!


ORIGINELE KUNST


Ontdek mijn creatieve producten, zoals schilderijen, prints, kaarten en selfcare sets, om een heerlijke plek te creëren waar je jezelf kunt zijn en kunt ontspannen.

CURSUSSEN & WORKSHOPS

Verken en ontdek mindful en creatieve manieren om tot rust te komen, plezier te vinden en creatief te zijn. Zoals Laat het sprankelen of Een reis in een kunstwerk.

1:1 BEGELEIDING


De reis naar helderheid
2 maanden individuele begeleiding om manieren te verkennen om te rusten, te herstellen of te creëren vanuit je hart en intuïtie.